Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

senior-avisen.dk

senior-avisen.dk er funderet på værdier med udgangspunkt i ånd og kultur, glæde og natur. Avisen er progressiv og kritisk, veldokumenteret og vidtfavnende i sammensætningen af døgnets begivenheder, oplevelser og debat. Uafhængig og ubestikkelig, ideologisk bevidst og ikke nødvendigvis upartisk eller neutral. I 2018 havde avisen 1.167.714 læsere.

senior-avisen.dk blev grundlagt af journalist, cand.scient.pol. Carsten Wulff-Clausen (billedet) med det formål at give seniorerne aktuel information, positive oplevelser, inspiration til fred og fordybelse, samt mulighed for udveksling af viden og synspunkter.

senior-avisen.dk blev publiceret første gang 3. juli 2012 og er den eneste digitale avis målrettet specifikt de over 1 million seniorer i Danmark.

Seniorernes behov for information og brug af internettet er fortsat stigende, og ændringen til anvendelse af digitale løsninger i stedet for papirbaserede er helt naturligt for det store flertal. Derfor intensiveres udviklingen af senior-avisen.dk med nye emner og muligheder. I begyndelsen af 2015 publiceredes DK1EU2 VIRUS - et essay om dødbringende bureaukrati - og i begyndelsen af 2018 blev KUNSTLOGEN tilføjet som et nyt bidrag til både aktuel information og fordybelse.

senior-avisen.dk ledes af Carsten Wulff-Clausen som ansvarhavende redaktør.       

senior-avisen.dk
kan kontaktes via
info@senior-avisen.dk


Print siden
-
Klik venligst
Annoncer

Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld