Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

El-selskab: kunder må leve med afbrydelser af forsyningen

Onsdag 11. oktober 2017 kl. 11:46

Efter omfattende afbrydelser af el-forsyningen i Dong Energy-firmaet Radius Elnets område den sidste tid har den teknisk ansvarlige Anders Vikkelsø reageret på omtale i senior-avisen.dk - og han mener danske el-kunder har forsyning sikkerhed i top, men må leve med afbrydelser. Vi citerer ham:

“Det fremgår her i avisen tirsdag, at Radius Elnet skulle være ”helt på hælene” som følge af et ”kæmpe” område har været ramt af strømafbrydelser. Situationen er heldigvis ikke så dramatisk, som man kan forledes til at tro ud fra avisens omtale. Det er korrekt, at vi har haft strømafbrydelser i de sidste dage. Men hele Glostrup, Albertslund og Brøndby var ikke ramt af afbrydelsen mandag aften. I alt var cirka 800 husstande uden strøm spredt ud over de tre kommuner. I artiklen oplyses det, at det indre København for fem dage siden også var uden strøm. Denne afbrydelse skete i et anlæg ejet af energinet.dk som har fortalt til flere medier, at der var tale om en menneskelig fejl ved en revision af anlægget.

Der har været andre afbrydelser her i starten af oktober, som der også står i artiklen. Og der har været lidt flere, end vi har set generelt i efteråret, men dette er ikke en tendens, vi frygter vil vare ved. Love, at der aldrig sker afbrydelser, kan jeg dog ikke, hvor gerne jeg end ville. Med et vidstrakt elnet på flere tusinde kilometer og tusindvis af transformerstationer, så vil forsyningen blive afbrudt. Afbrydelserne sker, når sten bevæger sig rundt i jorden og gnaver i kablerne, når vores anlæg kortslutter, og når kabler bliver beskadiget ved entreprenørarbejder. Lad os dog ikke male fanden på væggen. På trods af afbrydelserne – som vi naturligvis beklager – så har danske elkunder en forsyning, hvis stabilitet er helt i top på verdensplan. Som elkunde hos Radius oplever man således gennemsnitligt en strømafbrydelse af en times varighed hvert andet år.”

Klik her for at læse artiklen “El-selskab er helt på hælene - kæmpe område uden el”.


© Copyright 2017 senior-avisen.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden  

Flere nyheder i denne sektion:

- Slagteri-brand sender 150-200 ansatte ufrivilligt hjem
- Tragedie på skole - 17-årig kniv-dræbt af 16-årig kammerat
- Fyreseddel til 500 S-tog ansatte og profitten forsvinder...
- Rocksanger og musiker død
- Førerløse S-tog - en udvikling uden retning kendes fra ofte tidligere
- En rigtig banan-republik - kaster sangerinde i fængsel for video
- Ghita Nørby er faldet - det fører til koncert aflysninger
- Kvinde spurgt om vej - og så var hendes dankort væk
- Turbolens i Fætter BR familien - direktør får fyreseddel
- Kvinde dræbt ved voldsom kollision på motorvej
- En kamp på paragraffer i stedet for almindelig sund fodbold
- Dreng kastede snebold - blev kørt ned og fik en lussing
-
Klik venligst
Annoncer

Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld